Vi på Saltsjö Trafikskola

Saltsjö trafikskola grundades år 2007 av Allan Löfgren, som har en lång bakgrund som inspektör på Trafikverket, tillsammans med sin svärson Aleksander Ndoja som precis blev klar med sin utbildning till trafiklärare.

När de startade trafikskolan var de väldigt noga med placeringen av skolans lokaler så att det skulle vara ett bra utgångsläge för alla övningsområden. De ville även att det skulle vara lätt att ta sig till skolan från Värmdö, Nacka, Saltsjöbaden och även Stockholm.

Skolan är idag väldigt omtyckt och när vi tittar på våra omdömen blir vi väldigt glada och stolta.

Historik

Vi som jobbar här

Alex och Maria är ägare på Saltsjö Trafikskola sedan 2007.

Vi på Saltsjö Trafikskola arbetar som ett team och följer alla en gemensam utbildningsplan. Med stort engagemang och hunger att få hjälpa dig att ta ditt körkort använder vi oss av moderna och pedagogiska metoder för att göra dig till en trafiksäker förare. Vårat motto är att en god utbildning är din trygghet.

Aleksander Ndoja

Aleksander Ndoja

Skolchef och trafiklärare

Alex håller i handledarutbildning och mopedutbildning. Alex är en positiv och glad lärare med glimten i ögat. Han har ett stort engagemang och vilja att få hjälpa dig att ta ditt körkort. Alex utbildar på svenska, albanska (shqip), grekiska och engelska.

Maria Löfgren Ndoja

Maria Löfgren Ndoja

Utbildningsledare, trafiklärare och receptionist

Maria håller i riskutbildning del-1 här på skolan. Hon har arbetat som trafiklärare sedan år 2003. Maria är glad, positiv och har nära till skratt. Med sin långa erfarenhet ger hon dig en trygghet i bilen. Maria utbildar på svenska.

Victor Kriström

Victor Kriström

Trafikärare

Victor är vårat senaste tillskott och har gjort sin praktik hos oss på Saltsjö Trafikskola. Han är en lärare med stort tålamod och har ett lugn som sprider sig till eleverna och får dem att känna sig trygga. Victor utbildar på svenska och engelska.

Johanna Åkesson

Johanna Åkesson

Receptionist

Johanna sköter mycket av det administrativa arbetet på Saltsjö Trafikskola. Johanna sitter i receptionen och finns för att hjälpa dig med bokningar, material och allt du kan behöva under din utbildning.

Vi är självklart anslutna till Sveriges Trafikskolors Riksförbund – en trygghet för dig som kund!